torsdag 1. mai 2014

But first; let me NOT take a selfie! Magespreng, gravidspreng og ikke- spreng it is!

Hei og hå ! Beklager at det har gått så lenge siden siste blogginnlegg, men jeg har bare hatt et behov for en real pause fra både selfies, blogging, diett og whatever ! Siden sist innlegg har jeg forsøkt å komme inn i litt mer normale rytmer. Jeg er nok ikke helt i mål, men det blir litt etter litt.





På mange måter koser jeg meg med munnen full av brød med kaviar og hvitost, prim og proteinpulver. Og for å ikke glemme MELK! Og proteinbarer, og og og...Ja , jeg følger nok ikke kostholdsplana 100 % enda. Vekten viser +6 kg siden konkurransen, men så var jeg jo rimelig rippet også da, så disse kiloene gjør kropp og hjerneceller bare godt :)


Dette er ikke det eneste jeg spiser da selvsagt, men dette er noe av hverdgsluksusen jeg unner meg nå :)


Og så noen bilder fra Oslo Grand Prix !

Fra innveiingen på fredag:
Jeg. Stine Tangen Knutsen og Sandra Jokic - alle Kaliberjenter :)

Jeg og Sandra Jokic. Superflotte Sandra ble Overall vinner i Bikiniklassen :)


Da var den store dagen kommet !
Her har jeg sparklet fjeset og fått på meg en god dose trynemaling før jeg skulle til runde nr to med spraybruning tidlig om morgenen. Følte meg kjempeklar for å stå på scenen ! :)

Fra forbedømmingen:



Desverre kom jeg ikke videre til finalen denne gang, men med en pokal fra helgen før, så følte jeg meg alikevel fornøyd selv om jeg gjerne skullle fått muligheten til å gått t -walk. Er iallefall knallfornøyd med formen jeg hadde ! :)


Foto: Robert Andre

Foto: Robert Andre

8.plass i OGP

Tenk at dette bare er nesten 3 uker siden ! Savner formen bittelitt, hehe ! Resultatene for oss som ikke kom videre til finalen har ikke kommet ut før nå nylig, og da fant jeg ut at jeg fikk en 8. plass. 

Det ligger også en video ute på youtube fra OGP der jeg er med:

Jeg er å se på tidene
1:37
3:58

Morsomt at de har tatt med folk fra forbedømmingen også ! :)

Jeg hadde fokus på helt andre ting enn å ta bilder, så jeg fikk ikke tatt så mye bilder selv. Her er noen bilder fra backstage som jeg har lånt av andre i teamet:


F.v: Monica W. Storsve, Tonje Laukholm, meg og Jannicke L. Hustad


Humøret på topp, tross blodsukker på bånn, hehe !


Hvor ble det av six- packen min da??? Jeg prøver å minne meg selv på at jeg ikke bør forvente å ha en slik deffet kropp året rundt, selv om det hadde vært artig. Men en mellomting skal jeg nok klare ut med også :)

Meeen, for å si (eller vise) det slik:

Mellomting er det ikke nå heller. Magen har vært så inni hampen oppblåst og oppfylt med klein mat og godterier fra påska, og jeg vet nøyaktig hva som skal til for å "normalisere" den litt igjen. Selv om jeg nå ikke fråtser i godterier lenger, så går det ned ganske store mengder med brødmåltid med masse godt pålegg. Tror dere ikke kjæresten har bakt brød da, og da klarer jeg ihvertfall ikke å stoppe å spise, for nybakt brød med godt pålegg og kald melk er så inni hampen godt :) :) 

For å oppsummere hvordan kroppen min har vært og reagert på det dårlige kostholdet etter konkurransene:
Kvalme/ uvelhet
Oppblåst
Magespreng (følelse av å være høygravid, sånn type spreng)
Halsbrann
Veldig dårlig/ urolig søvn med mye creepy drømmer
Svettetokter (jeg som er frossen så og si året rundt)
Snorking (mulig det er tilfeldig)
Økt cravings på enda mere søtsaker
Tretthet
Hodepine
Lite overskudd

De fleste av disse symptomene har forsvunnet nå, heldigvis ! Har fått en god pekepinn på hva drittmat gjør med kropp og hode nå, så jeg er veldig glad for at jeg ikke har et slikt kosthold året rundt !

Her er forresten et par bilder fra fotoshooten med John Andre Aasen som jeg var på to dager etter OGP. Vi hadde slett ikke værgudene med oss i surt, kaldt vær, regn og bare 5 varmegrader ! Men det ble noen tøffe bilder alikevel :)



For å se flere bilder denne flinke fotografen har tatt, gå inn på facebooksiden hans
og trykk "Liker" :)

Jeg skal prøve å ikke la det gå så lang tid før neste blogginnlegg kommer altså :) Og gi meg gjerne tips til hva dere ønsker jeg skal skrive mer om, jeg setter pris på tilbakemeldinger :)


Og siden jeg har vært innom temaet høygravidspreng, så må jeg nesten poste dette bildet som faktisk ble tatt for nøyaktig 10 år siden, da jeg nemlig var høygravid med eldstemor 1. mai 2004. Om nøyaktig 1 uke har jeg vært mamma i 10 år, tenk det :) :) 

Ingenting slår det å være mamma. Kanskje blir det en ordentlig høygravidmage på meg igjen også en dag? Bilder av meg der jeg gjør både pullups og knebøy med en stor kul på magen?
Vel, det blir det nok GARANTERT ;) 

Ønsker dere en fortsatt fin 1. mai- med eller uten spreng ;)



Elisabeth











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar