torsdag 30. august 2012

Farvel, Fredrik hjertestarter!

Idag har jeg hatt min faste fridag, og den har kommet godt med:) Litt ekstra søvn trengs når man sover både lite og dårlig. Inatt, som de fleste andre netter, hadde jeg en urolig drøm, og inatt ble det igjen lefsekaos på soverommet;) Jeg jobber på Børset Bakeri , og da får man sett og pakket en del lefser på en dag (og tydeligvis på natten også). Hvis du kjører forbi Rindalsskogen i Rindal kommune, så stikk innom utsalget og få med deg en skikkelig godbit til kaffekoppen eller lomper til grillpølsen:)Fikk også trent på formiddagen idag, deilig! Det ble ei skikkelig kettlebells- økt. Ser fram til noen mnd fram i tid for å se hvor mye effekt jeg har hatt av bl.a kettlebellstreningen! Ellers kan man vel nesten si at en ny "epoke" er over. Idag har skole- og sfo- personalet fått opplæring av den nye og mye mindre bærbare hjertestarteren som vi fikk i hus på juni. Nå skal vår "gamle", store og tunge bærbare hjertestarter leveres inn, eller Fredrik, som vi også har kalt den. Bildet over er fra idag, og dette er dukken Finn som personalet bl.a fikk prøve å gi et ekte støt på. Ved siden av dukken kan du se den nye, lille hjertestarteren som vi skal ha med oss i sekken nå fremover, det blir sååå mye mer praktisk!:) Nedenfor kan du se den store forskjellen på den gamle og den nye hjertestarteren! (Det ble litt stort det ene bildet, men er ikke helt dreven med bildeinnleggene her enda;) ) Takk til StOlavs Hospital i Trondheim som dekker utgiften til en hjertestarter for mange hjertebarnsfamilier!:)
 
 
 
For dere som leser dette og ikke kjenner meg fra før, så er grunnen til at vi har en bærbar hjertestarter at min eldste datter har en hjertesykdom, Lang QT- tid, som gir en økt risiko for hjerterytmeforstyrrelser, og i verste fall hjertestans. Jeg skal komme tilbake til mer om dette i et senere innlegg, men for de som ønsker å vite mer om dette med en gang, så har jeg også en hjemmeside om min datters diagnoser. Trykk på  denne linken: Emmas hjemmeside. Og kom gjerne med tilbakemeldinger!!:)

Ellers er det artig å se på statistikken for bloggen at mange har vært innom og lest allerede etter bare de to første innleggene:) Håper noen finner interesse i å følge meg videre også!

Ellers vil jeg ønske noen hjertevenner/ to tøffe hjertebarnsfamilier lykke til med morgendagen og operasjonene, skal tenke mye på dere. Store klemmer til dere, det går så bra så!<3

Ha en fin torsdag!:)

1 kommentar:

  1. Farvel Fredrik..og takk for tryggheten i mange år :-) Bildene er i bra størrelse dem EB, skal lære deg å kode dem snart :-)) Hilsen Tantis Tøffis

    SvarSlett