lørdag 18. august 2012

Hei! Mitt første "ordentlige" innlegg her...Scary!:) Har fremdeles en hel del igjen å finne ut her, hvordan jeg gjør ditten og datten på bloggen, men det kommer seg vel. Jeg kommer til å gjøre bloggen mer personlig når jeg finner ut hvordan jeg gjør det, med egne bilder som bakgrunn og slik!:) For de som kjenner meg godt, så er det vel ingen hemmelighet at jeg har en meget innholdsrik hverdag, på både godt og vondt. Jeg kommer til å ta opp tema som f.eks handler om å bli mamma i en ung alder av 20 (ja, jeg synes man er ganske ung for mammarollen enda da), hvordan det er å ha et barn med alvorlige sykdommer som ikke vises utenpå, hva jeg som mor har opplevd for å gi andre en bedre forståelse for hvorfor jeg kansje prioriterer ting annerledes enn andre rundt meg, og ikke minst hvorfor jeg har mine meninger om hva som er bagateller. Noen kommer sikkert til å bli både irritert og provosert, det vet jeg av erfaringer fra mine statusoppdateringer på facebook;) Det høres kanskje ut som jeg kun vil skrive om livets utfordringer her, men det stemmer ikke. Jeg har også laget denne bloggen for å dele noen av mine bilder. Foto har blitt min terapi i hverdagen- og ja, vi trenger ALLE terapi inemellom, uansett hvilke utfordringer vi har av smått og stort. Jeg er også ei som ikke tar meg selv så høytidelig. Jeg MÅ ha humor og ironi i hverdagen, og jeg har lyst til å dele små hverdagslige ting som helt sikkert flere kan kjenne seg igjen i. Jeg kunne sikkert ha skrevet hele kvelden, men nå har kjøkkenuret ringt; det blir lørdagsmat med mine to jenter. Kjæresten er i hjembygda si i helga da bandet hans hadde en spillejobb igår, gleder meg til han kommer hjem i morgen!:) Ha en fortsatt fin lørdagskveld!:)

3 kommentarer:

  1. Hei hei og velkommen til blogging :-) Dette blir artig vettu :)) spennende...og gjett hvem sin blogg du skal sette først i din bloggliste ??!! foto-rennan.blogspot.no....:-)) Lykke til med bloggen, husk å ikke skrive ALT du tenker...dine framtidige arbeidsgivere kan få koteletten i halsen vettu...;-)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med ny blogg, Elisabeth! Jeg skal nok komme innom titt og ofte å lese hva du har på hjertet. Ærlighet og hverdagslige sysler er absolutt det morsomste å lese om syns jeg, så gleder meg å følge deg! :-)

    SvarSlett