onsdag 2. april 2014

Takk skal dere faen meg ha!

Da har jeg kommet hjem fra siste formsjekk før konken, og coachen min er meget fornøyd!! Han mener jeg er litt for definert, så jeg skal spise ekstra CARBS ikveld og i morgen, pluss ta en LETT treningsøkt ikveld. Dere får ha meg unnskyldt for det som nå kommer, men jeg er så inni hampen stolt av meg selv!! Fy fader jeg kan ikke tro at jeg er kun tre -3- dager unna min første fitnesskonkurranse!!:D Jeg har jobbet, jeg har prioritert, jeg har svettet, jeg har grått. Det har vært smerter og kiropraktortimer, og det har vært fremgang og mestringfølelse. Det har haglet ut mye stygge ord fra munnen min, og jeg har grått av glede.

Jeg er et stabeist. Ting og traumer jeg har vært gjennom iløpet av mine 30 år, på godt og vondt, har formet meg til den jeg er idag. Mennesker har kommet i livet mitt, og mennesker har gått. Noen har jeg ikke noe behov for å ha i livet mitt lenger, og noen skulle jeg ønske jeg hadde blitt bedre kjent med. Her er en sang jeg bare digger, og jeg synes den passer veldig godt nå.

CHRISTINA AGUILERA - FIGHTER


Til dere som har brukt meg, utnyttet meg og mine svakheter, og til dere som driver og snakker nedlatende bak ryggen på meg. Til dere som stod meg nær, men som har dolket meg i ryggen en eller flere ganger:

Takk skal dere faen meg ha!:)

På grunn av dere har jeg tatt disse erfaringene og blitt en bedre versjon av meg selv. Jeg vet mer vet hva jeg vil, og vet hva jeg ikke vil bruke tiden min på! Dere har motivert meg bare enda mer til å stå på og gjøre det JEG vil og ikke det andre forventer! Når det er sagt, så er det også noen som har unnskyldt seg i ettertid, og det er noe jeg setter stor pris på! Dere har gjort dere fortjent til mitt vennskap! Det er veldig få personer som står meg nær, og det er bare 1 person jeg kan si jeg stoler bortimot 100% på, og det er min kjære samboer og forlovede Raymond. Takk for at du er til!<3 

Nok kliss. Nå skal jeg ta en kjapp, liten treningsøkt ! ;)

More updates coming...:D

1 kommentar:

  1. Synes du er knallflink og tøff! Lykke til i konkurransen! Har absolutt all tro på at dette klarer du! :-)

    SvarSlett